privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Berg - Oxygen House - Villa, Loft & Villa Prestige

Oxygen House biedt 3 Wellness Centers:

* OXYGEN I : Villa ( Deze gaat binnenkort sluiten voor restauratie werken )
* OXYGEN II : Loft
* OXYGEN III : Villa Prestige. ( de foto's zijn beschikbaar voorlopig te zien op FACEBOOK : OXYGEN-HOUSE " Villa & Loft " )

Na de VILLA ( OXYGEN I ) … hier hebt U de LOFT ( OXYGEN II )
200m² zuivere ontspanning worden u ter beschikking gesteld in een gebouw uit 1724… op 10 meter van OXYGEN-HOUSE I.
We stellen u ongeziene Wellness formules voor (zwembad, bubbelbad, hammam, droge sauna, bio sauna, infrarood cabine en massages) voor minimum 2 uur welzijn, met een capaciteit van 2 tot 30 personen. U kan ook uw avond verlengen tot de volgende morgen door te kiezen voor onze Bed & Breakfast formule.

Wellness + B&B formule = 3H Wellness ( 180€ ) + Overnachting (170€ ) met uitgebreid ontbijt om 09H00 ...( check out 10H00 of jullie kunnen verlengen met 50€/H ervoor of +min 2H 's morgen ) ...Badlinnen en handdoeken ( 500gr ) inbegrepen ...

...Wij bieden niet alleen een aparte kamer, maar een loft die toegang geeft aan wellness en 1-2 verdiepingen ( 200m2 )....Daarvoor plaatsen we die toegang van de LOFT B&B voor de laatste klant en kan alleen maar voor 2 personen !

NOG MEER :
Special Events en de groepsverhuringen met traiteur + toegang voor 30 personen. En op het 1ste verdieping ...de privatieve WELLNESS van de LOFT (een ruimte die exclusief voorbehouden is voor onze klanten die het detail en een volledige luxueuse spa zoeken ).Het gebruik van geraffineerde materialen onderstrepen, in een omgeving die volledig met natuurlijke materialen is gebouwd (Tadelackt, leem, Javaanse marmer, versteend hout ).Deze ruimte wordt opgefleurd door het oorspronkelijke gebinte met balken van bijna 300 jaar oud en de opening op 2 verdiepingen naar de nok van het dak geeft herinnert aan de glorie van de gebouwen van weleer …Je loopt er door verschillende ruimtes en zo reist U door de tijd en ontdekt U de evolutie van de bouwmaterialen.

U wil uw partner verrassen met een onvergetelijke nacht in de 200 m² van de LOFT: we stellen U de formule WELLNESS met B&B voor: 3 uur wellness gevolgd door een overnachting met ontbijt tegen 350€… zou U nog een city-trip wensen als u dat alles ter beschikking hebt (na het ontbijt kan U op 500 m van OXYGEN-HOUSE een wandeling maken in een natuurreservaat)… vraag om inlichtingen bij de eigenaar!

www.oxygen-house.be

Recente beoordelingen

Last minutes

Reserveer

Klik hier om deze prive sauna te reserveren op een door jouw gekozen tijdstip.

Stiggelstraat 2a
1910 Berg (Bt.)
016/ 65 12 78