privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Boekhoute - Leeghof

Het Leeghof is een nieuwe privé-sauna met gastenverblijf gelegen te Boekhoute, in het Meetjesland. De landelijke sauna is ruim opgevat en afgewerkt met de mooiste materialen en kleuren. Het geheel is omringd met een eindeloos zicht op de polders.

U geniet er van talrijke faciliteiten: ruime douches, stoomcabine, warm voetenbad, panoramische infraroodcabine, rustruimte met dubbele ligzetel, authentieke houtgestookte Kelosauna, overdekte whirlpool met overloop, verwarmd buitenzwembad, neveldouche, koud doorloopbad met trekemmer, zonneterras en polderterras. Verschillende toestellen zijn voorzien van lichttherapie.

In het gastenverblijf geniet u van hetzelfde ruim gevoel. U beschikt niet over één kamer, maar drie ingerichte binnenruimtes: een salon, slaapkamer en badkamer en een privé-terras gericht op het Zuiden.

Kortom, het LeegHof biedt u alles om te ontsnappen aan de drukte en de stress van het dagelijkse leven. U kunt online alle mogelijkheden bekijken en reserveren via volgende website: www.leeghof.be

Recente beoordelingen

Last minutes

Graafjanstraat 15
9961 Boekhoute
0487137198