privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Sint-Martens-Latem - Sweet Wellness

Korte omschrijving: Gloednieuwe privé wellness te Sint-Martens-Latem met self-treatment.
De Sweet-spa en Sweet-sauna zijn enig in europa. Deze beschikken over 4 ingebouwde programma's "Relax, Purify, Tonic & exite. U kiest dus een programma volgens uw gemoedstoestand.

Extra omschrijving: Sweet Spa:
Beeld je eens in… Je bevindt je in een gezellige relaxruimte, een magische plaats, speciaal ontworpen en ingericht voor jou. Met alleen maar water en stoom, kleuren en geuren om je heen. Een nieuwe manier om wellness te ontdekken. Een plaats waar lichaam en geest de tijd krijgen om even tot rust te komen. Dit is het nieuwe concept van de Sweet Spa.

Laat je verwennen door de relaxerende warme tropische regen met Maracuja-aroma. Geniet van een fris briesje met munt gecombineerd met de krachtige eigenschappen van een stoomkabine met eucalyptusaroma in de Sweet Spa. Dit is de mogelijkheid om in een kleinere ruimte toch een volledige wellnessbehandeling te krijgen. Lekker genieten in privacy.

Door het eenvoudige bedieningspaneel kun je kiezen uit vier verschillende programma’s. Zo kun je de Spa telkens weer op een andere manier kan ontdekken.
De sweet spa kan in combinatie met een packing of scrub "self treatment program"

Sweet Sauna:
Lange tijd is men op zoek geweest naar een ideale combinatie om geest en lichaam maximaal te kunnen laten ontspannen. De sweet sauna (50°C) met zijn exclusieve interieur is de eerste enige oplossing die deze beloftes waar maakt.
Sweet sauna is een infra rood sauna (infrarood bekleding) met kleur, aroma en geluid therapy.

Sauna Vision:
De Sauna vision is een cabine met een volledig panoramische voorzijde dat een gevoel van ruimte en verademing creëert. Het is volledig bekleed met thermowood wanden en de zitbanken zijn uit Abbachi hout vervaardigd.
Sauna Vision is een traditionele finse droge sauna van ongeveer 85 - 90 graden.

Massagebad:
Het massagebad voor twee personen laat je toe eventjes te relaxen na een intense saunabeurt. De verkwikkende bubbels en kracht van het water maken hier een moment van om naar uit te kijken.
Het massagebad wordt na elke klant totaal gereinigd en van vers water voorzien.

Koude Sensatie:
Na een saunabeurt is het belangrijk om je lichaam af te koelen. Je kan hierbij zachtjes een douche nemen of je kan ook een directe sensatie ervaren door onder de ijskoude kantel-emmer te staan.
Buiten kan je verse lucht opdoen en een plons wagen in de ijskoude dompelton.

Relax & Lounge:
In de relaxruimte kan je lichaam terug op ritme laten komen tussen 2 saunabeurten door. Je kan hier languit ontspannen of gezellig een boekje of tijdschrift lezen.
In de lounge hoek kan je een drankje nuttigen. Of iets eten.
Water, fruitsap en vers fruit zijn in de prijs inbegrepen.
Op ons buitenterras kan je relaxen in een grote dedon zetel.

Recente beoordelingen

Last minutes

Reserveer

Klik hier om deze prive sauna te reserveren op een door jouw gekozen tijdstip.

Kortrijksesteenweg 32,
9830 SINT-MARTENS-LATEM
09 222 38 02