privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Wichelen - Sephora Wellness & Lounge

Hier staat puur genieten in een exclusieve sfeer centraal.
Laat uzelf onderdompelen in de geneugten van warmte, water en afkoeling, waar innerlijke spanningen plaats ruimen voor een gevoel van welbehagen en gemoedsrust. Alle tijd en ruimte is beschikbaar want het hele complex wordt enkel en alleen voor u voorbehouden.

Bij de inrichting van het complex werd veel zorg besteed aan het welbevinden van onze gasten. Werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten, wij brengen u direct in de juiste sfeer.

Sephora Wellness & Lounge heeft een zowel trendy als tijdloos karakter en staat garant voor dé complete wellnesservaring.

Om de verwenning compleet te maken kan je in het wellnesscomplex ook genieten van lekker eten en drinken. Wij hebben met aandacht voor details enkele arrangementen voor u samengesteld.

U kan zonder zorgen genieten van al onze faciliteiten. Sephora Wellness & Lounge is volledig uitgerust conform de Vlarem 2 wetgeving en in orde inzake de richtlijnen voor brandveiligheid.

Dit geeft u de garantie dat zowel de waterkwaliteit als de omgeving aan alle hygiënische regels voldoet. Onze waterkwaliteit staat overigens onder permanent toezicht van een erkend laboratorium.

Tijd voor jezelf ... Sephora Wellness & Lounge heet u welkom.

Recente beoordelingen

Last minutes

Reserveer

Klik hier om deze prive sauna te reserveren op een door jouw gekozen tijdstip.

Krijgelstraat 9
9260 WICHELEN
09/279 69 60