privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Ieper - BeauJulie Beauty & Wellness

Af en toe moet je eens tijd nemen voor jezelf...
Zalig relaxen en genieten kan je bij BeauJulie - Beauty & Wellness.

Bij BeauJulie staat kwaliteit centraal. Vandaar de keuze voor MUD cosmetica. De MUD-cosmeticalijn was in eerste plaats ontwikkeld voor de school en werd een aantal jaren later op de markt gebracht voor professionelen en particulieren. Om u van het beste te kunnen voorzien, worden aanvullende opleidingen bijgewoond en is er in de winkel een uitgebreid aanbod aan MUD-producten verkrijgbaar.

Denk aan jezelf en/of aan een ander en kom genieten in onze privé wellness. Er wordt veel van lichaam en geest gevraagd in de huidige samenleving. Neem de tijd om te ontspannen en de batterijen op de laden in een privé wellness met meerdere arrangementen in het aanbod.

Net zoals bij de keuze voor kwalitatieve cosmetica, werd voor de gelaatsverzorging, huidverzorging en functionele verzorging gekozen voor deugdelijke producten. YONKA biedt producten aan die hardvochtige chemicaliën, chemische conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen en synthetische geuren vermijd waar mogelijk. YONKA focust op een gezonde behandeling voor een gezonde huid.

www.beaujulie.be

Recente beoordelingen

Last minutes

Haiglaan 32
8900 IEPER
057 36 94 96