privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

In deze stresserende tijd is privésauna Lakonia levensnoodzakelijk! Je hebt het verdiend om af en toe de tijd stop te zetten en de drukte te laten passeren.

Wellness Center : een gezellige private sauna, infraroodcabine, hammam, belevenis douche, massagebad met lichttherapie en relax ruimte

Het H2O team staat garant om u een complete wellness ervaring te bezorgen. Daarbij zijn gezondheid, relaxatie en totale ontspanning dè kernwoorden. We doen dit praktisch door u een zo royaal mogelijk pakket aan te bieden van verzorging, massages enz

Korte omschrijving: Naast een ruim verwarmd zwembad, bubbelbad, hammam, sauna en infrarood, verwent Riposa u met aangename ruimtes om te relaxen.

Gelegen in een oase van rust en groen aan de oevers van de Schelde en grenzend aan de 70 ha groene Sint Onolfspolder.

De sauna wordt voor u gereserveerd na afspraak en is dus geen openbare sauna. De ruimte omvat het gebruik van:

Mogen wij ons even voorstellen, ik, Magdalena en mijn collega Lies openden in september 2008 voor het eerst ons deuren: Présence!!!

Uitgekiende domotica zorgt ervoor dat alle apparatuur werkt zoals u het zou verwachten. Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend.

Privésauna Le Mirage in Geel (hartje Kempen) biedt de ideale omgeving tot relaxen.

Bora Bora is een van de meest exotische Eilanden in de Stille Zuidzee. Een ultieme droom en wij brengen deze droom dichterbij!

Welkom bij Akwa, de specialist in het welbevinden van het hele lichaam.

Om even tot rust te komen en lekker te genieten bent u bij ons altijd welkom.
Discreet gelegen gezellige sauna in het hartje van Aartselaar met parking.

Life is not measured
by the number of breaths that you take,
but by the number of moments
that take your breath away...

Jepun Tradional Spa in Genk, België, laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali.

Pagina's