privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

Bij ons kan u zeven op zeven , 24u op 24u terecht om heerlijk te relaxen! Wij bieden u Wellness en Beauty in private sfeer ! Al onze sauna complexen zijn prive af te huren!

Wellnesscenter Isa-Beau ontvangt u in een stemming van rust en ontspanning.

Korte omschrijving: Sauna & Wellness APROP'EAU is een gezellig en stijlvol relaxhuis bestemd voor 2 tot 4 personen te Knesselare.

Korte omschrijving: Gezellige & uiterst hygiënische privé-sauna waar je van de faciliteiten & van elkaar ten volle kan genieten !

Baden in luxe en herbronnen in een wereld van welzijn voor lichaam en geest. Tijdens uw saunaverblijf onderdompelen in het hydromassagebad en gewichtloos cocoonen in de Thermo Spa.

De Boerderie is een magische plek waar je helemaal tot rust kan komen.

Privé sauna & beauty farm aqualuna is gelegen in het landelijke Bazel.

Het koraaltje is een privé sauna gelegen in het rustige koersel,dit is in de nabijheid van de dorpen beringen-heusden-zolder-leopoldsburg.

Onthaasten-heerlijk nietsdoen, zalig relaxen, een streepje new age muziek. In ons welnesscenter Ô Pur staan wij er borg voor dat u met uw partner of vrienden op een plezante, ontspannen manier volledig privé van rust en kalmte kunt genieten.

Bora Bora is een van de meest exotische Eilanden in de Stille Zuidzee. Een ultieme droom en wij brengen deze droom dichterbij!

Gloednieuwe sauna met alle luxueuse faciliteiten zoals een binnenzwembad, een prima onderhouden bubbelbad en een gezellige rusthoek.
Enkel Privé en op afspraak.

Korte omschrijving: Nieuw te Ternat, Wellness Atlantico, volledige privé wellness met verwarmd buitenzwembad, oriental lounge room, jaccuzi, hammam met geur en kleurtheraphie, infraroodsauna.

Wij verwelkomen u in een mooie, rustgevende omgeving, en bieden u luxe met een persoonlijke toets...

Aquapuur is een ruime privé-sauna waar je zowel gezellig met z’n tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep.

Pagina's