privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

Rustieke privé-sauna te Wilrijk met sauna, hamam, infrarood, zwembad, jacuzzi en buitenterras. Speciale verwenarrangementen mogelijk, alsook kadobons e.d. massages ,suikerontharingen, afslanken.

L’ Eau de Vie is een privé-sauna in het hartje van het landelijke Hamme in Oost-Vlaanderen. Hamme is gelegen aan de monding van de Durme in de Schelde. Philip de Pillecijn had er zijn roots.

Voor veel mensen heeft de sauna nog een hoge drempel. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet en dat in het bijzijn van vreemden is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan.

INTENS heeft als doel U te laten genieten en herbronnen.
Wij bieden u sauna, stoombad, Jaccuzzi, binnen/buiten zwembad, zonnebank, relaxatiemogelijkheden, behandelingen, …

Vihta is een privé sauna gelegen in het centrum van Dilbeek.

Korte omschrijving: De strakke vormgeving en de rustige sfeer wanneer u bij ons binnenkomt zullen u ontspannen.

Heeft u nood aan ontspanning in een gezellige sauna? Wilt u zichzelf verwennen met een zalige schoonheidsbehandeling? Of misschien wilt u iemand aangenaam verrassen met een heerlijk arrangement?

Het koraaltje is een privé sauna gelegen in het rustige koersel,dit is in de nabijheid van de dorpen beringen-heusden-zolder-leopoldsburg.

Wellness Center : een gezellige private sauna, infraroodcabine, hammam, belevenis douche, massagebad met lichttherapie en relax ruimte

Een paradijs voor sauna en wellness liefhebbers.

Droomt u van een droge of infrarood sauna om de batterijen weer op te laden? Van een privé jacuzzi waar u tot rust komt? Dat begrijpen we. Want zo schenkt u uw lichaam de weldoende kracht ...

Bij Ayapura kan je even weg van alle drukte. Je kan bij ons gezellig met zijn tweetjes komen relaxen of met vrienden en familie.

Intimiteit, een onderonsje met vrienden of collega’s, een luie zondagochtend met het hele gezin of een bijzonder avondje uit met jouw partner, momenten die je niet altijd wil delen met anderen...

Af en toe moet je eens tijd nemen voor jezelf...
Zalig relaxen en genieten kan je bij BeauJulie - Beauty & Wellness.

U kan online reserveren voor onze prive sauna te Hoepertingen-Borgloon
Onze prive sauna is gelegen in de nabije omgeving van het bloesemrijke Sint-Truiden , op 20 minuutjes van Hasselt.

Pagina's