privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

Korte omschrijving: Nieuw te Ternat, Wellness Atlantico, volledige privé wellness met verwarmd buitenzwembad, oriental lounge room, jaccuzi, hammam met geur en kleurtheraphie, infraroodsauna.

Repos Prive is een uniek welness complex uitgerust met zwembad, jacuzzi, stoombad, sauna..Uitsluitend voor privé verhuur, ideaal voor grote en kleine groepen.

Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord !

Bij Ayapura kan je even weg van alle drukte. Je kan bij ons gezellig met zijn tweetjes komen relaxen of met vrienden en familie.

Door onze jaren lange ervaring verwent Saunacenter al Uw zintuigen met de modernste saunatechnieken, en dit conform de wetgeving.

Oxygen House biedt 3 Wellness Centers:

* OXYGEN I : Villa
* OXYGEN II : Loft
* OXYGEN III : Villa Prestige.

Welkom in the Wellness Room, uw Privé sauna, Massagesalon en Schoonheidssalon in Antwerpen Zuid!

Life is not measured
by the number of breaths that you take,
but by the number of moments
that take your breath away...

Moderne Prive Sauna met schoonheidsinstituut waar kosten noch moeite werden gespaard.

Gelegen in het rustgevende Zammel, biedt privésauna La Luna de ideale mogelijkheid om volledig te ontspannen. Eigenaars Nadine en Ivan heten u er van harte welkom.

Prive Sauna & Spa
Nood aan wat intimiteit en privacy? Napoleon Suite is een volledig afgezonderd en discreet paradijs waar u voor enkele uren heerlijk kunt genieten.

De eigenaars Marc en Inge heten u van harte welkom. Door een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding zorgen wij dat elk bezoek een unieke ervaring is.

De Boerderie is een magische plek waar je helemaal tot rust kan komen.

Pagina's