privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Privé sauna's in Limburg

Aan de rand van Tessenderlo, perfect gelegen en uitstekend bereikbaar ligt Romantic Dolphin, een privé sauna, waar U in alle rust kan genieten van de mooie dingen des levens.

Instituut Tim Torfs SPA zal er naar streven om u de meest ontspannende spa-ervaring aan te bieden vanaf uw aankomst tot aan uw vertrek.

Met binnen: zwembad,jacuzzi,3 sauna's (Finse,Turkse en infrarood), stoomcabine,2 prof.el. massagestoelen, voetenmassage-app., relaxgroepen
Buiten: parking, zonneweide, overdekte relaxgroepen
Geopend: 24/24, 7/7

Aquapuur is een ruime privé-sauna waar je zowel gezellig met z’n tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep.

Even er tussen uit, zalig ontspannen, een romantisch uitje, baden in luxe, jezelf herontdekken, genieten van je zintuigen, tijd maken voor jezelf, je lichaam de aandacht geven die het nodig heeft, eens iets helemaal anders...

Spa en Wellness

Hemels sauna-plezier ervaren in een sfeervolle omgeving met:
zwembad 32°, jacuzzi 38°, Finse sauna (met zicht op zwembad), Infra-rood sauna met licht-therapie, Relaxruimte met zelfbedieningsbar, Relax-massages en dineren à la Carte aan het zwembad.

Voor veel mensen heeft de sauna nog een hoge drempel. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet en dat in het bijzijn van vreemden is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan.

Pareltje in het pure Lommel.
Ons gloednieuw privé-saunacomplex, volledig geïnspireerd door de Engelse woonstijl, doet u volledig tot rust komen.
Saunafaciliteiten kunnen gecombineerd worden met massages,lichaamsverzorgingen of culinaire lekkernijen.

WELLNESS CASA CIOLINA & 5* B&B CASA CIOLINA
Wellness met privetuin: sauna, zwembad, jacuzzi.

Geniet van een bezoekje aan privé Sauna Karmijn en kom wegdromen in een ontspannen sfeer van even niets doen.

Jepun Tradional Spa in Genk, België, laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali.

Bij Ayapura kan je even weg van alle drukte. Je kan bij ons gezellig met zijn tweetjes komen relaxen of met vrienden en familie.

Ayapura is een privé- saunacenter waar je leuke arrangementen kan boeken.

Stephanie en Mark wensen u van harte welkom in uw privé wellness center.
Hier kan u in alle rust ontstressen, met zijn twee of gezellig met vrienden.

www.zensiness.be

De sauna wordt voor u gereserveerd na afspraak en is dus geen openbare sauna. De ruimte omvat het gebruik van:

Het H2O team staat garant om u een complete wellness ervaring te bezorgen. Daarbij zijn gezondheid, relaxatie en totale ontspanning dè kernwoorden. We doen dit praktisch door u een zo royaal mogelijk pakket aan te bieden van verzorging, massages enz

  • Sauna
  • Zout-sauna
  • Sauna
  • Hammam
  • ...

De Boerderie is een magische plek waar je helemaal tot rust kan komen. Je kan er heerlijk ontspannen in de luxe privé sauna, maar ook cursussen en workshops volgen, lekker eten aan de gastentafel of logeren in één van de feërieke gastenkamers.

Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord !

Genieten van het leven betekent tijd nemen voor jezelf. Helemaal tot rust komen in een wereld van verwennerij.

Pagina's