privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Privé sauna's in Oost Vlaanderen

Lavabeau is een volledig vernieuwd stijlvol wellness- en beautycenter op een prachtlocatie: een authentieke vierkantshoeve die verscholen ligt in Erembodegem.

Korte omschrijving: In ons privéwellness complex, tussen St-Niklaas en Temse vind U ons in het landelijke Tielrode. Te midden van de natuur bieden wij u een compleet concept aan met alle mogelijke faciliteiten, volledig ter uwer beschikking.

Heerlijk tot uzelf komen tijdens ontspannende beautybehandelingen bij ADELANTE Beauty & Wellness, waar schoonheid en verwennerij hand in hand gaan…

ONTSPANNEN, GENIETEN, RELAXEN. Bij ons kan u even ontsnappen aan de dagelijkse sleur in een eigentijds en rustgevend kader met een prachtig zicht op de natuur. Wij bieden u sauna, jacuzzi, stoombad, relaxruimte.

Sauna Parein is een exclusieve privé sauna voor wellness belevers die enkel het beste goed genoeg vinden.

Korte omschrijving: Gloednieuwe privé wellness te Sint-Martens-Latem met self-treatment.

Korte omschrijving: Sauna & Wellness APROP'EAU is een gezellig en stijlvol relaxhuis bestemd voor 2 tot 4 personen te Knesselare.

Uitgekiende domotica zorgt ervoor dat alle apparatuur werkt zoals u het zou verwachten. Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend.

Sfeervol & gezellig privé-saunacenter in Gent. Uniek concept in bootstijl. U kan gebruik maken van sauna, stoombad, whirlpool, infrarood, relaxruimtes, inclusief badlinnen. Verschillende arrangementen mogelijk.

Uitgekiende domotica zorgt ervoor dat alle apparatuur werkt zoals u het zou verwachten. Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend.

Welkom bij wellness Azuur, waar je lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen.

Op deze website vind je meer informatie over onze wellness en onze arrangementen.

Gloednieuwe sauna met alle luxueuse faciliteiten zoals een binnenzwembad, een prima onderhouden jacuzzi en een gezellige rusthoek.
Enkel Privé en op afspraak.
Standaardarrangement

Het Leeghof is een nieuwe privé-sauna met gastenverblijf gelegen te Boekhoute, in het Meetjesland. De landelijke sauna is ruim opgevat en afgewerkt met de mooiste materialen en kleuren.

Gelegen in een oase van rust en groen aan de oevers van de Schelde en grenzend aan de 70 ha groene Sint Onolfspolder.

Een paradijs voor sauna en wellness liefhebbers.

Mogen wij ons even voorstellen, ik, Magdalena en mijn collega Lies openden in september 2008 voor het eerst ons deuren: Présence!!!

Life is not measured
by the number of breaths that you take,
but by the number of moments
that take your breath away...

Pagina's