privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Boechout - Sauna Atlantis

Bij ons kan u zeven op zeven , 24u op 24u terecht om heerlijk te relaxen! Wij bieden u Wellness en Beauty in private sfeer ! Al onze sauna complexen zijn prive af te huren!

We beschikken over twee privé complexen met daarin verschillende sauna's - finse sauna - infra rood sauna - .Na de sauna kan u een duik nemen in het privézwembad (keuze uit een binnen of verwarmd buiten zwembad) genieten in de whirlpool of gebruik maken van onze dampsauna. Relaxruimte en kleedruimte is uiteraard ook voorzien. Indien gewenst kan u uw eigen cd meenemen die wij dan voor u opleggen. Hapjes en drankjes kunnen besteld worden. Wij leveren die dan via een lift zodat uw privacy nooit wordt gestoord. U kan bij ons ook terecht voor een ontspannende massage , gelaatsverzorging of andere behandelingen in onze beautyfarm , al dan niet gecombineerd met de prive sauna. Droomt u van een prachtig strandlijf? Ons fitness en zonnecenter bieden de oplossing! Onze website is volledig vernieuwd ! Bekijk onze nieuwe foto's en webwinkel!

Zorgeloos genieten in een private sfeer voor een lichamelijke en geestelijke verwennerij! Voor reservaties kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 03.454 39 49 .Indien je een mail verstuurd zien wij die niet als dringend .Voor reservaties korter dan 48 uur altijd telefonisch contact opnemen.

www.saunaatlantis.be

Recente beoordelingen

Last minutes

Provinciesteenweg 641
2530 BOECHOUT
03/454 39 49