privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Brugge - Sento Spa

private Wellness

Sento Spa is een private wellness en relax faciliteit.

Wij zijn een exclusieve wellness in het hartje van Brugge. Het is ontworpen om een rustgevende omgeving te scheppen waar je volop kunt genieten. Je ervaart er een stressvrij moment dat je lichaam en geest helemaal verwent. Hygiëne en netheid zijn gegarandeerd. Wij bieden je een ontspannen sfeer en streven ernaar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Als je aan de dagelijkse drukte wil ontsnappen, kom en revitaliseer je lichaam en geest dan even in de meest serene omgeving van Brugge. Met een uitstekende selectie van een stoombad, infrarood cabine, bubbelbad en sauna,is the House of Wellness een perfecte keuze tijdens een volgende vakantie, excursie of vrijetijdsbesteding in Brugge.

Sento Spa opent haar ’deuren in April 2012. Reserveringen kunnen gemaakt worden via ons online reserveringssysteem, e-mail of per telefoon.
The House of Wellness is open 7 / 7 vanaf 09.00 uur tot 23.00 uur.

Introductie Wellness arrangement: 2 uur voor 2 personen: 95 euro
Bed and Wellness arrangement: 1 overnachting voor 2 personen in het Indian Summer appartement en toegang tot de wellness-faciliteiten van 19.00 uur tot 10.00 uur

Recente beoordelingen

Last minutes

Sint-Jansplein 5
8000 BRUGGE
+32 485 666 989