privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Genk - Prive Sauna & Wellness Essenzi

Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord !

Van zodra je bij Essenzi binnenstapt, wordt u ondergedompeld in de juiste sfeer, werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant in de watten leggen is hier doelstelling nr. 1.

Essenzi is een privé wellness center met twee afzonderlijke units voor 2 tot maximaal 8 personen. Desgewenst kunnen beide units ook samen afgehuurd worden. Bij de inrichting van het complex werd veel zorg besteed aan het welbevinden van onze gasten, zo zal u het trendy design opvallen van de wellness ruimte “Moods” of wordt u overweldigd door het warme interieur van wellness ruimte “Naturals”.

Belangrijk om weten is dat Essenzi volledig is uitgerust conform de Vlarem 2 wetgeving, wat u garandeert dat zowel de waterkwaliteit als de omgeving aan alle hygiënische regels voldoet. Onze waterkwaliteit staat overigens onder permanent toezicht van een geaccrediteerd laboratorium.
Essenzi is lid van SVB, Sauna Vereniging België. Uw garantie voor waterkwaliteit en hygiëne.
Essenzi, dat is puur genot !

Essenzi behaalde onlangs de gouden medaille bij de verkiezing van "de beste zwembadbouwer van het jaar", in de categorie "wellness concept".
Er waren zéér mooie projecten maar de kritische vakjury verkoos Essenzi als uiteindelijke winnaar. De kroon op het werk voor alle partners die dit project hebben gerealiseerd, 5*-waardig!

www.essenzi.be

Recente beoordelingen

Last minutes

Reserveer

Klik hier om deze prive sauna te reserveren op een door jouw gekozen tijdstip.

Melbergstraat 19
3600 GENK
089/86 05 55