privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Zoersel - Au Bain Julie

In een oase van luxe en gezelligheid wacht ons uniek wellness huis op u.

De faciliteiten die voor u ter beschikking staan laten dan ook niets aan het toeval over.

Ontdek de pure ontspanning van Au Bain Julie !

Onze Whirlpool omvat verschillende massagejets gepositioneerd in voorgevormde ergonomische ligbanken. Zalig voor het lichaam, uitstekend voor de geest.volledig uitgerust volgens Vlarem2 wetgeving met buffertank

Geniet van het stijlvolle interieur van dit mozaiek stoombad. Een stoombad heeft een aangename werking op de luchtwegen, ontspant de spieren en brengt de vochtbalans van het lichaam terug op peil. Een douche erna en je voelt je herboren.

Onze Sauna is ongetwijfeld een streling voor ieders oog. Ze is speciaal ontworpen om zalig in weg te dromen. De voorgevormde ligplaatsen dragen bij tot een maximaal comfort en ondersteuning van je lichaam. Tevens is er een sterrenhemel met kleurentherapie die lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie brengt.

De relax ruimte is een belangrijk onderdeel van het saunagebeuren. Het opwarmen en afkoelen vraagt heel wat van je lichaam waardoor een rustpauze aangewezen is. Met zicht op een prachtige tuin (toegankelijk) of lekker gezellig aan de gashaard met een aangepast drankje is tot rust komen heel eenvoudig.

www.aubainjulie.be

Recente beoordelingen

Last minutes

Krekelenberg 47
2980 ZOERSEL
0491/23 30 01