privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Privé sauna's in Oost Vlaanderen

L’ Eau de Vie is een privé-sauna in het hartje van het landelijke Hamme in Oost-Vlaanderen. Hamme is gelegen aan de monding van de Durme in de Schelde. Philip de Pillecijn had er zijn roots.

Uitgekiende domotica zorgt ervoor dat alle apparatuur werkt zoals u het zou verwachten. Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend.

Heerlijk tot uzelf komen tijdens ontspannende beautybehandelingen bij ADELANTE Beauty & Wellness, waar schoonheid en verwennerij hand in hand gaan…

Mogen wij ons even voorstellen, ik, Magdalena en mijn collega Lies openden in september 2008 voor het eerst ons deuren: Présence!!!

Gloednieuwe sauna met alle luxueuse faciliteiten zoals een binnenzwembad, een prima onderhouden jacuzzi en een gezellige rusthoek.
Enkel Privé en op afspraak.
Standaardarrangement

Sauna - Beauty - Health & Wellness
Genieten van 200m² rust inclusief binnen en buitenzwembad.
Gratis badjassen en handdoeken.
Shampoo, peelingzout, haardroger zijn inbegrepen.

Gelegen in een oase van rust en groen aan de oevers van de Schelde en grenzend aan de 70 ha groene Sint Onolfspolder.

Welkom bij wellness Azuur, waar je lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen.

Op deze website vind je meer informatie over onze wellness en onze arrangementen.

Privé sauna & beauty farm aqualuna is gelegen in het landelijke Bazel.

INTENS heeft als doel U te laten genieten en herbronnen.
Wij bieden u sauna, stoombad, Jaccuzzi, binnen/buiten zwembad, zonnebank, relaxatiemogelijkheden, behandelingen, …

Korte omschrijving: Gezellige & uiterst hygiënische privé-sauna waar je van de faciliteiten & van elkaar ten volle kan genieten !
Vlarem-gekeurd en STEEDS vers water bij elke verhuring

Uitgekiende domotica zorgt ervoor dat alle apparatuur werkt zoals u het zou verwachten. Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend.

Wat is er leuker dan jezelf eens goed te verwennen?

Ruim romantisch en uitermate sfeervol ingericht prive saunahuis. U geniet zowel binnen als buiten van sauna, stoombad, jacuzzi, waterval, massagedouche en zwembad met jetstream!

Nood aan pure ontspanning? Quality-time met uw partner, vrienden of collega's? Bij Mil'Eau kunt u de luxueuze en gezellige wellness volledig afhuren.

ONTSPANNEN, GENIETEN, RELAXEN. Bij ons kan u even ontsnappen aan de dagelijkse sleur in een eigentijds en rustgevend kader met een prachtig zicht op de natuur. Wij bieden u sauna, jacuzzi, stoombad, relaxruimte.

Oriëntal Paradise Temse waar u kan genieten van 4 mooi ingerichte en totaal verschillende ontspanningsruimtes.
U kan hier terecht voor allerhande faciliteiten: Sauna, Jacuzzi, Hamam, Infrarood, Wellness, Massages, Relaxatie en B&B.

Pagina's