privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

Aquapuur is een ruime privé-sauna waar je zowel gezellig met z’n tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep.

Droomt u van een droge of infrarood sauna om de batterijen weer op te laden? Van een privé jacuzzi waar u tot rust komt? Dat begrijpen we. Want zo schenkt u uw lichaam de weldoende kracht ...

7 dagen op 7 kan u bij privé sauna de Schranshoeve terecht voor lichaamlijke en geestelijke verwenkuur.

Korte omschrijving: Nieuw te Ternat, Wellness Atlantico, volledige privé wellness met verwarmd buitenzwembad, oriental lounge room, jaccuzi, hammam met geur en kleurtheraphie, infraroodsauna.

Op de eerste plaats staat Privé-Sauna-Begonia voor hygiëne en een vriendelijk onthaal en proberen we via ons interieur en onze arrangementen voor iedereen die wil, iets aan te bieden.

Welkom bij Akwa, de specialist in het welbevinden van het hele lichaam.

Wellness Center : een gezellige private sauna, infraroodcabine, hammam, belevenis douche, massagebad met lichttherapie en relax ruimte

Wij heten u van harte welkom bij ons gloednieuw gerenoveerde Privé wellness loft, Zenloft te Wilrijk.

Sauna - Beauty - Health & Wellness
Genieten van 200m² rust inclusief binnen en buitenzwembad.
Gratis badjassen en handdoeken.

Gelegen in een oase van rust en groen aan de oevers van de Schelde en grenzend aan de 70 ha groene Sint Onolfspolder.

Wat is er leuker dan jezelf eens goed te verwennen?

De eigenaars Marc en Inge heten u van harte welkom. Door een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding zorgen wij dat elk bezoek een unieke ervaring is.

Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord !

Welkom
"Un corpo e uno spirito sani portano a spasso una persona felice"

Korte omschrijving: Naast een ruim verwarmd zwembad, jacuzzi, hammam, sauna en infrarood, verwent Riposa u met aangename ruimtes om te relaxen.

Pagina's