privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

Welkom bij Akwa, de specialist in het welbevinden van het hele lichaam.

Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord !

Intimiteit, een onderonsje met vrienden of collega’s, een luie zondagochtend met het hele gezin of een bijzonder avondje uit met jouw partner, momenten die je niet altijd wil delen met anderen...

Moderne Prive Sauna met schoonheidsinstituut waar kosten noch moeite werden gespaard.

Prive Sauna & Spa
Nood aan wat intimiteit en privacy? Napoleon Suite is een volledig afgezonderd en discreet paradijs waar u voor enkele uren heerlijk kunt genieten.

Welkom
"Un corpo e uno spirito sani portano a spasso una persona felice"

Villa Sana is een privé-sauna gelegen in een charmant herenhuis in Meise.

Rustieke privé-sauna te Wilrijk met sauna, hamam, infrarood, zwembad, jacuzzi en buitenterras. Speciale verwenarrangementen mogelijk, alsook kadobons e.d. massages ,suikerontharingen, afslanken.

Een gezellige prive sauna in het hartje van de kempen.

Droomt u van een droge of infrarood sauna om de batterijen weer op te laden? Van een privé jacuzzi waar u tot rust komt? Dat begrijpen we. Want zo schenkt u uw lichaam de weldoende kracht ...

WELLNESS CASA CIOLINA & 5* B&B CASA CIOLINA
Wellness met privetuin: sauna, zwembad, jacuzzi.

Instituut Tim Torfs SPA zal er naar streven om u de meest ontspannende spa-ervaring aan te bieden vanaf uw aankomst tot aan uw vertrek.

Onthaasten-heerlijk nietsdoen, zalig relaxen, een streepje new age muziek. In ons welnesscenter Ô Pur staan wij er borg voor dat u met uw partner of vrienden op een plezante, ontspannen manier volledig privé van rust en kalmte kunt genieten.

WINNAAR BESTE WELLNESS België 2012 .2E IN 2011
Vanuit mijn ervaring als kinesith. in kuurhotels, kok in sterrenrest. creëerde ik een luxe prive wellness. Van basic arrangementen over all inn naar (duo)massages,overnachtingen en authentieke hammamri

Korte omschrijving: De strakke vormgeving en de rustige sfeer wanneer u bij ons binnenkomt zullen u ontspannen.

Pagina's