privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

In deze stresserende tijd is privésauna Lakonia levensnoodzakelijk! Je hebt het verdiend om af en toe de tijd stop te zetten en de drukte te laten passeren.

Het Leeghof is een nieuwe privé-sauna met gastenverblijf gelegen te Boekhoute, in het Meetjesland. De landelijke sauna is ruim opgevat en afgewerkt met de mooiste materialen en kleuren.

Sauna Parein is een exclusieve privé sauna voor wellness belevers die enkel het beste goed genoeg vinden.

Onthaasten-heerlijk nietsdoen, zalig relaxen, een streepje new age muziek. In ons welnesscenter Ô Pur staan wij er borg voor dat u met uw partner of vrienden op een plezante, ontspannen manier volledig privé van rust en kalmte kunt genieten.

Heerlijk tot uzelf komen tijdens ontspannende beautybehandelingen bij ADELANTE Beauty & Wellness, waar schoonheid en verwennerij hand in hand gaan…

Oriëntal Paradise Temse waar u kan genieten van 4 mooi ingerichte en totaal verschillende ontspanningsruimtes.

Rustieke privé-sauna te Wilrijk met sauna, hamam, infrarood, zwembad, jacuzzi en buitenterras. Speciale verwenarrangementen mogelijk, alsook kadobons e.d. massages ,suikerontharingen, afslanken.

De eigenaars Marc en Inge heten u van harte welkom. Door een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding zorgen wij dat elk bezoek een unieke ervaring is.

Even er tussen uit, zalig ontspannen, een romantisch uitje, baden in luxe, jezelf herontdekken, genieten van je zintuigen, tijd maken voor jezelf, je lichaam de aandacht geven die het nodig heeft,

Wij stellen onze klanten graag 5 sauna units ter beschikking, telkens met stoomcabine, jacuzzi, uitgebreid sanitair en relaxlounge in een modern maar rustgevend interieur.

Korte omschrijving: Leg even uw drukke leven stil & geniet van de gezelligheid en warmte
bij “Sauna Fata Medina”.

private Wellness

Sento Spa is een private wellness en relax faciliteit.

Jepun Tradional Spa in Genk, België, laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali.

Korte omschrijving: Gezellige & uiterst hygiënische privé-sauna waar je van de faciliteiten & van elkaar ten volle kan genieten !

Pagina's