privesauna zoeken

Overzicht van alle prive sauna's in Vlaanderen

Alle privé sauna's in Vlaanderen

Korte omschrijving: Nieuw te Ternat, Wellness Atlantico, volledige privé wellness met verwarmd buitenzwembad, oriental lounge room, jaccuzi, hammam met geur en kleurtheraphie, infraroodsauna.

Mogen wij ons even voorstellen, ik, Magdalena en mijn collega Lies openden in september 2008 voor het eerst ons deuren: Présence!!!

Instituut Tim Torfs SPA zal er naar streven om u de meest ontspannende spa-ervaring aan te bieden vanaf uw aankomst tot aan uw vertrek.

De eigenaars Marc en Inge heten u van harte welkom. Door een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding zorgen wij dat elk bezoek een unieke ervaring is.

Privésauna hartje Kortrijk met verwarmd buitenzwembad. Allerlei arrangementen mogelijk: met (duo)massages, ontbijt, champagne enz. Klik vlug verder naar onze website voor alle info!

7 dagen op 7 kan u bij privé sauna de Schranshoeve terecht voor lichaamlijke en geestelijke verwenkuur.

Voor veel mensen heeft de sauna nog een hoge drempel. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet en dat in het bijzijn van vreemden is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan.

Sabu Sabu is een volledig nieuw wellnesscomplex, gebouwd volgens de strenge Vlarem II wetgeving.

"Het Geluk"

Kwam tot stand uit liefde, liefde voor het geluk van ons en onze omgeving.

Sauna De Burggrave is een gezellige privé sauna in een rustige omgeving te Hamme-Moerzeke (tussen Sint-Niklaas en Dendermonde).

Een gezellige prive sauna in het hartje van de kempen.

Repos Prive is een uniek welness complex uitgerust met zwembad, jacuzzi, stoombad, sauna..Uitsluitend voor privé verhuur, ideaal voor grote en kleine groepen.

Nooz verwent je met een wellness relaxconcept in België, dat je nog nergens anders zag.

Korte omschrijving: Gezellige & uiterst hygiënische privé-sauna waar je van de faciliteiten & van elkaar ten volle kan genieten !

Pagina's